29756
Book
In basket
Jak nie marnować jedzenia. - Poznań : "Olimp Media", 2012. - 125,[3] s. : il. ; 25 cm.
Form of Work
Z niniejszą publikacją nauczysz się mądrze gospodarować jedzeniem. Prezentujemy ciekawe pomysły na wykorzystanie produktów pozostałych z obiadu – np. mięsa, ziemniaków, makaronu czy ryżu. Ponadto podpowiadamy, co smacznego można przyrządzić z leżących w lodówce już kilka dni wędlin czy warzyw. Znajdziesz tu receptury na kolacyjny bigosik, cygański kociołek, gyros z kurczaka z ryżem, sałatkę z piersią indyka, krokiety ziemniaczane, kotleciki z kaszy gryczanej i wiele innych wartościowych odżywczo potraw.
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 [lok. wypożyczalnia] (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again