29189
Book
In basket
Dzięki tej publikacji poznasz powiązania chemicznych środków w jedzeniu z szybszym starzeniem się i chorobami układu krążenia. Dowiesz się, jakie zmiany w organizmie ludzkim wywołuje Cola Light i ksylitol oraz dlaczego gotowe dania mogą powodować poważne schorzenia jelit. Autor ujawnia także szokującą prawdę o chemii znajdującej się w uwielbianych przez dzieci napojach i słodyczach. Zdradza również, jakie zagrożenia skrywają się w margarynach imitujących masło. Dowiedz się, co o dodatkach do żywności sądzą eksperci i dlaczego ich przerażenie jest bagatelizowane i nie dopuszczane do środków masowego przekazu. Poznaj całą prawdę i przestań truć siebie i bliskich.
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 61 [lok. wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 315-350.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again